Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,36 Ft
Euró
388,25 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,203 $

Séfek Séfe: Krausz Gábor „sokkot” kapott, ízes káromkodással fogadta a versenyzőt

Tóth Gabi férje sok mindent látott már a Séfek Séfe alatt, de erre még ő sem számított, egyenesen sokkolta a versenyző megjelenése.

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Még mindig a válogatók zajlanak a Séfek Séfek című műsorban, ahol a séfek igyekeznek kiválasztani azokat a versenyzőket, akikben igazán látnak potenciált. Trükkös a helyzetük, mert csak tippelni tudnak, kik állhatnak az ételek mögött.

Nem egy alkalommal mesterien tippelnek, míg máskor nagyon távolnak állnak a valóságtól. Olyan helyzetek is adódnak, amikor nem adtak volna kést, ha tudják, hogy az adott versenyző évek óta szakácsként dolgozik. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Tolvai Reni fehérneműben kezdte a reggelt

Mivel magas a szint, és a séfek kendőzetlenül mondják el a véleményüket, a versenyzők kockáztatnak is, mert az, aki hosszú évek óta dolgozik a szakmában, és már a válogatón is megbukik… Szóval nem könnyű, és az önbizalom nem minden.

Az egyik versenyző a kinézetével hívta fel a figyelmet magára, ami Krausz Gábort egyenesen sokkolta. Rögtön elhagyta a száját egy ízes káromkodás, nem fogta vissza magát. A különc művész igyekezett valami elégségest alkotni, de nem járt sikerrel.

Lapozó: 1 2

Új tanulmány erősítette meg a sötét anyag létezését

A Kaliforniai Egyetem Irvine csapata által vezetett friss kutatás erős bizonyítékokat szolgáltat a sötét anyag létezésére.