Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Mozikedvelők figyelem: Szeptember 29-én nyílik a CinemaMOM

Miután a CinemaPink bezárta kapuit, egy új vezetés vette kezébe az irányítást, akiknek jóvoltából szeptember végén már jön is a CinemaMOM.

Fotó: Pannonia Entertainment/CinemaMOM
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A CinemaPink kivonulása sok mozikedvelőt szomorúan érintett, most azonban több jó hírrel is szolgálhatunk az új koncepció kapcsán: a friss képek alapján az új vezetés megtartotta a régi kényelmes székeket és az elrendezéshez sem nyúltak hozzá, így biztosan ugyanolyan tökéletes élményt fog biztosítani a mozi, mint korábban.

A szeptember 29-i megnyitót pedig nem érdemes kihagyni, hiszen a nyitást sem aprózzák el, egyből egy maratoni mozizásra hívják a mozikedvelőket – olyan klasszikusokkal, mint például A Keresztapa című film. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Grand Opening vetítéssorozaton délután 6-tól olyan filmeket lehet majd megnézni, mint a Jurassic Park, A Keresztapa, a Vissza a jövőbe, az Apokalipszis most, az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói, a Total Recall – Az emlékmás, a Forrest Gump és az Igazából szerelem.

A klasszikusok mellett azonban zenei alkotásokra is beülhetünk majd, olyanokra, mint a Depeche Mode Spirits in the Forestje, a Queen legendás 1986-os budapesti koncertjéről készült mozifilmje, és a Pink Floyd korai, 1972-ben készített Live at Pompeii című koncertfilmje digitálisan felújított képpel és hanggal.

A CinemaMOM honlapján azt írja, a karszalag megvásárlásával az összes fent említett filmre beülhetünk, kivéve az éjfél után egy perccel induló új James Bond-filmre, melyhez külön jegyet kell majd vásárolni.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.