Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Komoly megtiszteltetésben részesült Rácz Jenő

Úgyis fogalmazhatnánk, hogy egy újabb komoly megtiszteltetésben részesült a híres chef, aki nagy átalakuláson ment keresztül.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő számára megtérült a hosszú évek kemény munkája, az maximálisan kifizetődött. Rengeteget tanult a szakmáról, és közben az egyik legjobbá vált, miközben tovább és tovább akar tanulni, hiszen ez egy ilyen karrier.

Jenő nagyon tudatosan dolgozott és tett azért, hogy eljusson erre a szintre, teljesen önállóvá váljon, és sikeres legyen. Az ő példája is bizonyítja, hogy azok, akik tehetségesek, kitartóak és megvan bennük az a bizonyos plusz, bármit elérhetnek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Karrierjén szintén sokat lendíthetett az is, hogy az RTL Klub egyik arca lett a Konyhafőnökben és a Konyhafőnök VIP-ben. Mindkét műsorban alapemberré vált, kihagyhatatlan tag, és nem mellesleg ennek köszönheti a szerelmét.

Survivor: Zsófi kegyetlen éhséggel a gyomrában is az egyik legjobb volt (videó)

Dóri ugyanis a Konyhafőnök egyik korábbi szériájában tűnt fel, majd miután kiesett, Jenő elhívta randizni. Randi randit követett, szerelembe estek, idén nyáron pedig már össze is kötötték az életüket Isten színe előtt.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.