Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

Súlyos sérülés a Dancing with the Stars 2 rajtja előtt, az egyik sztár bordatörést szenvedett

Hamarosan startol a Dancing with the Stars második évada, de még mielőtt a táncosok színpadra léptek volna az első adás ideje alatt, történt egy súlyos sérülés.

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Óriási előkészületek előzik meg a DWS2 indulását, amire nagyon sokan kíváncsiak. Már az első szezon is rengeteg nézőt ültetett le a televíziók elé, és ez várhatóan a folytatásban sem lesz másképp, már csak az új mezőny miatt is.

Még nagyobb nevek alkotják a versenyzők mezőnyét, kapkodtuk a fejünket a bejelentéskor, amikor kiderült, hogy kik mondtak igent. Tóth Andi, Dobó Kata, Árpa Attila… Megannyi nagy név, és a a java még csak most jön. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Metzker Viktória ugyancsak igent mondott a felkérésre, a híres DJ számára is hatalmas kihívást jelent a verseny, de nem úszta meg súlyos sérülés nélkül. Kiderült ugyanis, hogy bordatörést szenvedett az egyik próbán.

Séfek Séfe: csótányt szolgáltak fel a séfeknek, undorító volt (videó)

A Tények Plusz adásából kiderült, hogy az utolsó emelésnél adódtak gondok. Egy reccsenést hallott a duó, azonnal tudták, hogy nagy a baj. A stáb elkísérte orvoshoz a népszerű DJ-t, hogy megtudják, pontosan mi is vár rá.

Lapozó: 1 2

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Az Arsenal újabb nyomás alá helyezheti a Manchester Cityt, élőben adja a tv

Az Arsenal és a Manchester City is pályára lép szombaton az angol bajnokságban, és lehetséges, a Liverpoolnak már nincs reális esélye a címre.