Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,01 Ft
Euró
388,74 Ft
Font
453,04 Ft
Bitcoin
63,947 $

Merényletet követtek el az ukrán elnök tanácsadójával szemben

Lövés érte Szerhij Sefir autóját, miközben éppen munkába tartott a bebiztosított autójával.

Unsplash
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Szputnyik hírportál értesülései szerint összesen tíz lövés találta el a Volodimir Zelenszkij tanácsadójaként tevékenykedő Szerhij Sefirt szállító autót. Egyelőre úgy tudni, a politikusnak nem esett baja, a sofőr azonban életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az ukrán belügyminisztérium megerősítette a szerdai híreket, miszerint merényletet követtek el Zelenszkij tanácsadója ellen Kijev közelében, azt viszont egyelőre nem tudni, ki állhat a terrorcselekmény mögött. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Az eset délelőtt 10 órakor történt az ukrán fővárostól néhány kilométerre található Lesznyiki falu mellett. A nyomozás már megkezdődött az ügyben, a helyszínre kiérkeztek a rendőrök és a mentőalakulatok is, és már nekiláttak az elkövető felkutatásának is.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.