Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Tóth Gabi imádja az őszi napokat, sétálni ment az erdőbe

Gabi imádja ezt az időszakot, és mivel még nincs annyira hideg, nem kell túl melegen felöltöznie egy erdei sétához.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi ismét nehéz heteken van túl, sok támadás érte, amikről őszintén beszélt. Egy nap a kislányának is fog mesélni erről, hogy tudassa vele, mindvégig kitartott, nem engedte, hogy lenyomják a padlóra.

Gabit bizonyos időközönként komoly támadások érik a közösségi médián keresztül, és nagyon durva dolgokat írnak neki. Néha a halálát kívánják, amit biztosan nem lehet kellemes olvasni, főleg, ha a gyermekéről van szó. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

A Sztárban Sztár leszek! című műsorban is beolvastak neki, az egyik versenyző sértette meg. Rég láttunk hasonlót, de a körülményekhez képest az énekesnő nagyon jól tűrte a dolgot, pedig meg lett volna a joga hozzá, hogy rendesen visszaszóljon.

Sztárban Sztár leszek! Kárász Dávid betyáros módon hozta le Adam Lambertet, nem semmi (videóval)

Lassan elvonulnak a viharfelhők Gabi feje fölött, és csak arra koncentrálhat, amit igazán szeret, a családjával lenni és dolgozni, alkotni. A Sztárban Sztár leszek! is ezen feladatai közé tartozik, ahol három különleges tehetséggel dolgozhat együtt.

Lapozó: 1 2

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.