Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,143 $

Magyarázkodnia kellett Pochettinónak Messi lecserélése miatt, alapos ok volt rá

Mauricio Pochettino, a Paris Saint-Germain menedzsere a tegnapi Lyon elleni mérkőzés során cserélte le Lionel Messit a 75. percben.

Fotó: Unsplash/Emilio Garcia
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A párizsiak végül 2-1-es győzelmet csikartak ki a Lyon ellen, ám ezért is nagyon megszenvedtek. A mérkőzést követően azonban nem a PSG győzelméről beszéltek sokan, hanem arról a tényről, hogy Messit lecserélték a 75. percben.

A Marca is megjegyzi, hogy a hatszoros aranylabdás argentin virtuóz lecserélése idején a mérkőzés 1-1-es döntetlenre állt, ami miatt meg pláne sokaknak furcsa volt a csere. Pochettino azonban elmagyarázta, miért hozták meg ezt a döntést: Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

„Azért döntöttünk Messi lecserélése mellett, hogy elkerüljünk jövőbeli sérüléseket. Nagyon fontos mérkőzések állnak előttünk, így nagyon fontos, hogy megvédjük. Ezt a döntést a csapat érdekében hoztuk meg, mindenki tudja, hogy nagyszerű játékosaink vannak”

Pochettino hozzátette, hogy bár sokak számára nagyon nem volt kedvező ez a döntést és nem is örültek túlságosan annak, ezeket a döntéseket meg kell hozni. Mint fogalmazott, akkor is meg fogják ezeket a döntéseket hozni, ha ez valakinek nem tetszik.

Lionel Messi egyébként szintén nem volt oda a döntésért, hogy lecserélték őt a mérkőzés végén, nem is csatlakozott a többi PSG játékoshoz, hogy köszöntse a rajongókat, hanem inkább az öltőzőbe vonult a meccs után.

Kevin DIaz, az RMC Sport szakértője egyébként üdvözölte Pochettino döntését, ugyanis szerinte Messi nem játszott jól a második félidőben. Mint fogalmazott, ez egy bátor döntés volt, ugyanis ez sokaknak nem tetszik.

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.