Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Brutális, szörnyű halálos baleset történt Dunaújvárosban: kettészakadt a BMW (képek)

Szó szerint kettészakadt az a BMW, amivel oszlopnak csapódtak, nagyon ritkán látni hasonló balesetet.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség tájékoztatása szerint a tragikus baleset szeptember 19-énn 22 óra 30 perc körül történt Dunaújvárosban a Papírgyári úton. A körülmények egyelőre nem teljesen ismertek, de azt tudni, hogy a BMW vezetője egy oszlopnak csapódott neki.

Egyetlen mondat miatt késeltek meg egy férfit egy tiszaújvárosi kocsmában Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

A balesetben ketten vesztették életüket, további három személy megsérült, állapotukról nincs információ. Az érintett útszakaszon teljes útlezárást rendeltek el. A képek megrázóak, rég volt példa hasonlóra Magyarországon.

FRISSÍTÉS: A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakasz újra teljes szélességében járható.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Kína is hadgyakorlattal válaszolt az USA lépésére

A Kínai Népi Felszabadító Hadsereg (PLA) közös haditengerészeti és légi hadgyakorlatot tartott a vitatott Scarborough-zátony környékén, miközben az Egyesült Államok és a Fülöp-szigetek ötoldalú katonai manővereket végeztek a Dél-kínai-tengeren.

Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Az időjárási szélsőségek és az algavirágzás következtében kellemetlen szagú ivóvízről érkeztek lakossági bejelentések több Balaton környéki településről.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.