18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Egyetlen mondat miatt késeltek meg egy férfit egy tiszaújvárosi kocsmában

Fotó: Unsplash/Thomas Dumortier
not image

Kornis Vivien

2021. szeptember 19. - 21:42

Az áldozat édesanyja elmondta: addig nem nyugszik, míg az elkövetőket felelősségre nem vonják.

Az áldozat édesanyja szerint egyetlen mondat miatt tört ki tömegverekedés péntek este Tiszaújvárosban egy kocsmában, melynek során egy férfit késsel halálosan megsebesítettek.

Irhás Csabáné, az áldozat édesanyja az RTL Híradónak elmondta, hogy a helyi kocsmában három férfi kötött bele fia társaságába, akik péntek este egy születésnap megünneplése alkalmából tértek be a vendéglátóhelyre. Az asszony szerint az egyik férfi meglökte fiát, aki csak annyit kérdezett, hogy miért lökdösődik, ezután estek neki a társaságnak.

A verekedés során másik három embert szintén megszúrtak, egyikük életveszélyes állapotban van. A 30 éves áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, az életét már nem tudták megmenteni, kórházba szállítása közben elhunyt.

A társaság ötödik tagja szintén súlyosan megsérült, a fejét is érték ütések, bordája pedig eltörött. Egy nagyobb ütéstől eszméletét vesztette, és mire magához tért, társai már a földön feküdtek megkéselve.

Az áldozat édesanyja szerint a “prügyi férfiakat” a kocsma pultosa hívta, akik már késsel érkeztek a helyszínre, ők támadtak a társaságra a fegyverekkel. Irhás Csabáné azt mondta, addig nem nyugszik, míg a tetteseket felelősségre nem vonják.

A három prügyi férfit az esetet követő néhány órán belül a rendőrök elfogták, az ügy körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják.