Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Kitört a balhé a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában: extra durván beszóltak Tóth Gabinak

Olyan szavak hangzottak el, hogy az embernek égnek állt a haja, miután az egyik sértődött versenyző gyakorlatilag kioktatta Tóth Gabit.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nemigazán láttunk hasonlóra példát a műsor történetében, döbbenet volt hallgatni, hogy a versenyző mit meg nem engedett magának. Fehér Martin Careless Whisper-t adta elő George Michael-től, amivel magas volt a léc.

A Mesterek nem voltak túlzottan elragadtatva a produkciótól, főleg Tóth Gabi, aki jogos kritikákat fogalmazott Martinnal szemben. Teljesen fair dolgokat mondott, miközben nagyon unta az előadást, mert semmi erő nem volt benne. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Majka sem jött lázba a saját versenyzőjétől, akit nem ültetett le a székre, és ahelyett, hogy köszönetet mondott volna, ott maradt a színpadon vitatkozni. Kitartott amellett, hogy az, amit letett az asztalra, elegendő lehetett volna a székhez.

Sztárban Sztár leszek! Nézed, és nem hiszed el, tényleg megtörtént ( videó)

Martin jól érezte magát az előadás közben, és ez újabb hiba volt a részéről, mert messze nem hozta azt, amit kellett volna. Gabi teljesen normálisan igyekezett megfogalmazni a kritikákat, majd jött az újabb odaszólás.

„Figyelj, őszinte leszek veled Gabi! Olyantól fogadom el ezt a tanácsot, ha megharagszol, ha nem, aki el tudja ezt jobban énekelni, meg akinek megvan hozzá az adottsága. Figyelj, idejön egy Király Viktor, ő elmondja nekem, hogy ez van a bablevesben, megfogadom.”

Majka jelezte, ne menjenek ebbe bele, addig Gabi sértve érezte magát, jogosan. Martin csak folytatta, és folytatta… „Nekem is ráment a pénzem, nekem is ráment az időm, az energiám… minden, érted! Szóval lenulláztam magam. Valóra szerettem volna váltani az álmomat.”

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.