Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,78 Ft
Euró
389,08 Ft
Font
454,74 Ft
Bitcoin
58,804 $

Sztárban Sztár leszek! Nézed, és nem hiszed el, tényleg megtörtént ( videó)

Az idei széria egyik legfurcsább jelenetét láthatjuk, ami megunhatatlan, de van egy olyan érzésünk, hogy a rapper még visszatérhet a következő években.

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár leszek!
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nem mindenki van tisztában a képességeivel, azzal, hogy milyen tehetség lakozik benne. Vannak pillanatok, amikor már a produkció első másodpercében tudjuk, hogy ez abszolúte nem az a szint, mint amit a műsor képvisel.

Bőven voltak ilyen pillanatok a Sztárban Sztár leszek! második idényének válogatója során, de ez egyrészt várható volt, másrészt sok vicces pillanatot hozott számunkra. Remekül szórakoztunk, bár egyes versenyzők erősen súrolták a tiszteletlenség határát. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Zsolt, aki rappernek mondja magát, még mindig csak 22 esztendős, és sok tanulnivalója van ahhoz, hogy elismert legyen a szakmában. Az már más kérdés, hogy milyen tehetsége van ehhez, de a mostani válogatón nem ütötte meg a mércét.

Sztárban Sztár leszek! Tóth Gabinak ez már sok, Majka és Babett is bajba kerül? (videó)

Közelében nem volt annak, hogy továbbjusson, pedig olyan határozottsággal érkezett meg, hogy annak alapján a döntőben lenne a helye, de nem ez a döntő, hanem a tehetség. Ráadásul a hozzáállásával is akadtak gondok, hogy finoman fogalmazzunk.

Lapozó: 1 2