Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,84 Ft
Euró
388,82 Ft
Font
452,43 Ft
Bitcoin
63,790 $

Elképesztő fenékformája van Sergio Ramos feleségének, csak ámulunk (videóval)

Deadlift közben mutatta meg aktuális formáját Sergio Ramos felesége, aki hatalmas népszerűségnek örvend a közösségi médiában.

Fotó: Instagram/Pilar Rubio
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ramos és családja egyik pillanatról a másikra változtatott a terveiken, miután kiderült, hogy hosszú évek után el kell hagyniuk Madridot, szeretett városukat. A világbajnok legenda azzal számolt, hogy a Real Madridtól vonul vissza, de az elnök keresztülhúzta a számításait.

Ezek után borítékolható volt, hogy költözni fognak, és Párizsra esett a választásuk. Manchester volt a másik erős opció, de az talán túl erős váltás lett volna a gyerekek, és az egész család számára. A francia főváros közelebb is van Madridhoz, és hamarabb tudnak alkalmazkodni az ottani környezethez. Soron kívül Rendkívüli sajtótájékoztatón tesz bejelentést Nagy Márton az üzemanyagárakról

Azt azért nem lehet mondani, hogy ne lenne meg mindenük, mert Párizsban is a lehető legnagyobb luxusban élhetnek, de minden bizonnyal nehéz elengedni a barátokat, a családtagokat, és a többi fontos dolgot.

Mbappé árának feléből vásárolhat futballklubot a kambodzsai herceg a francia élvonalban

Ez is csak ideiglenes, mivel Ramos már a pályafutása utolsó szakaszában jár, és Madrid az igazi otthonuk. Valószínűleg később a legendás védő visszatér a Real Madridhoz valamilyen pozícióban, amire az elnök is utalt.

Lapozó: 1 2

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.