18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,34 Ft
Euró
389,23 Ft
Font
454,97 Ft
Bitcoin
59,304 $

Felgyújtotta a lakását egy tinédzser, majd felment a tetőre és leugrott

A egy mentális betegségben szenvedő tinédzser az áldozat, aki a halálba ugrott egy manhattani lakóház tetejéről, amelyet az eddigi információk szerint ő maga gyújtott fel.

Fotó: Pixabay
Külföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A New York Post beszámolója szerint a 18 éves Jamel Martinez 16 óra 40 perc körül gyújtott tüzet a 10. emeleti lakásában, mielőtt a tetőről a halálba ugrott volna. Erről a rendőrség adott tájékoztatást a The Post-nak.

A tüzet időközben a tűzoltók eloltották, más áldozatról nem jelentettek. A tinédzsert körülbelül egy hónappal ezelőtt engedték ki Bellevue Kórházból, ahol depressziós tüneteket mutatott. Az apa a The Post kérdésére elmondta, könyörgött a kórháznak, hogy ne engedjék el a fiát, aki szerinte az elmúlt néhány évben megváltozott. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Az 53 éves apa szerint az érettségi nyomása nagyon megterhelte a fiát, akinek nem szabadott volna elhagynia a kórházat. Szólt a kórháznak, hogy ne engedjék ki a 18 éves fiút, és tegyék egy olyan programba, ahol rendbe jöhet az elméje.

A fiú vényköteles gyógyszereket szedett, a kórház azonban kiengedte őt, majd nem sokkal később megtörtént a tragédia. „Segítségre volt szüksége… az emberek nem veszik komolyan ezt a mentális dolgot.”

Az apa először a lányától értesült a tragédiáról, aki telefonon mesélte el az apjának, hogy lángokban áll a ház, szerinte Jamel leugrott a tetőről, és valószínűleg meghalt. A ház egyik lakója azt mondta, a fiú egy autó tetejére zuhant, gyakorlatilag esélye sem volt abból a magasságból.

Tűzálló ponyvával védik a világ legnagyobb fáját Kaliforniában

Az apa szerint Jamel jó gyerek volt, a számítógépek és a technológia iránt érdeklődött. „Kedves, melegszívű, aranyos gyerek volt.” A gyászoló édesapa szerint fia mentális problémáját súlyosbíthatta a drogokkal és az utcával való érintkezés is.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.