18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Egymásra mutogatnak a gyilkossággal vádolt tinédzserek

A két fiatal beismerte, hogy ők ölték meg a 77 éves férfit, a felelősséget azonban egymásra hárítják.

Fotó: Pexels/Kindel Media
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő
TÉMÁK

Zokogott a letartóztatásakor az a 14 éves fiú, akit azzal gyanúsítanak, hogy 16 éves nevelt testvérével együtt agyonvert egy 77 éves férfit Monokon. Bár a két fiatal beismerte, hogy ők ölték meg az idős gátőrt, mindketten a másikra mutogatnak. 

A Tények beszámolója szerint a fiúk ellopták az idős férfi autóját, de elakadtak a gépjárművel. Az áldozat azonban észrevette a fiatalokat, de mire odaért hozzájuk, a két tinédzser már kipakolta az autó tartalmát. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A 14 éves fiú azt állítja, Márió mondta neki, hogy vele együtt bántalmazza az idős férfit, a 16 éves fiú ezzel szemben azt mondja, ő csak egy pofont adott az idős embernek.

A 77 éves gátőr elmenekült és megpróbált segítséget kérni egy arra járó autóstól, aki azonban megijedt attól, hogy a férfi azt mondta neki, meg fogják ölni, így továbbhajtott és értesítette a rendőrséget.

Mire azonban a rendőrök a helyszínre értek, az idős férfit már nem lehetett segíteni. A bántalmazás következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. 

A bíróság elrendelte a két tinédzser letartóztatását. Az ügyészség tudomásul vette a törvényszék döntését, a két fiatal és védőik azonban fellebbezést jelentettek be a határozat ellen.