18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Sírva könyörög bocsánatért az idős férfi megölésével gyanúsított 16 éves fiú édesanyja

Fotó: Unsplash/Sebbi Strauch
not image

Kornis Vivien

2021. szeptember 16. - 21:19

A szülők nemrég vesztették el lányukat, aki gyilkosság áldozata lett, így azt mondják: átéreik a gyászoló család fájdalmát.

Sírva könyörgött bocsánatért annak a 16 éves fiatalnak az édesanyja, akit azzal gyanúsítanak, hogy 14 éves barátjával agyonvert egy 77 éves férfit Monokon. A rendőrség közleményéről az üggyel kapcsolatban korábban mi is beszámoltunk

A tinédzser édesanyja a Tényeknek elmondta, 16 éves fia, Márió, és a fiú 14 éves barátja a horgásztónál füvet nyírt, amikor észrevették az idős gátőr autóját. A 16 éves fiú az idős férfinak segített fát szedni, 14 éves barátja pedig beült a férfi autójába. 

A férfi észrevette, hogy a fiú az autóban ült és beindította azt, így utána kiabált, majd utána szaladt. A férfi számon kérte a két tinédzsert, hogy miért lopták el az autóját, majd dulakodás alakult ki közöttük. 

Márió azt állítja, előbb a férfi ütötte meg őt a fején, mire ő felpofozta őt. Barátja ekkor felkapott egy karót a földről, és megütötte vele a férfit, aki az ügyészség szerint azt mondta, rendőrt hív. 

A két fiatal ököllel kezdte ütni az idős férfit, aki azonban el tudott menekülni, és leintett egy autót. Jogg Zsolt, az ügyészség szóvivője elmondta, hogy a férfi megpróbált segítséget kérni, de a két fiú utolérte, és az autóban ülőket azzal nyugtatták, hogy ők segítséget nyújtanak a gátőrnek. 

A két fiú azonban segítségnyújtás helyett tovább bántalmazta a férfit, aki életét vesztette. Az áldozat halála után a fiatalok gallyakkal takarták le a férfi holttestét, és elmenekültek a helyszínről. 

A Tények beszámolója szerint néhány évvel ezelőtt a fiú nővérét Olaszországban élettársa meggyilkolta – a szülők még mindig gyászolják gyermeküket. A szülők azt mondják, fáj nekik, amit fiuk tett, és átérzik az áldozat családjának fájdalmát.