Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,65 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
450,37 Ft
Bitcoin
62,778 $

Ebben kell javulnia Eden Hazardnak, ha vissza akar kerülni a Real Madridba

Egyértelműen úgy tűnik, hogy Carlo Ancelotti elvesztette a bizalmát Eden Hazardban, amely a Bajnokok Ligájában is megmutatkozott.

Fotó: Twitter/Eden Hazard
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A 120 millió euróért igazolt belga támadó ugyanis egyetlen árva percet sem játszott az Internazionale elleni mérkőzésen, amely végül a Real Madrid egygólos sikerével zárult. Ez még magát Hazardot is meglepte, hogy ennyire nem számolnak vele.

A spanyol Fichajes beszámolója szerint Ancelotti azért vesztette el a bizalmát Hazarddal szemben, mert a belga támadó szinte egyáltalán nem segít be a védekezésbe, ami az olasz tréner számára nagyon fontos taktikai elem. Soron kívül 24 ember került kórházba, miután rosszul lettek a csengeri börtön építése közben

Ancelotti már az edzői pályafutása során korábban is nagyon értékelte és el is várta, hogy ha egy játékos nagyon sokat melózik, ezt viszont Hazardnál nem érzékelte. Amennyiben a belga vissza akar kerülni a kezdőbe, ebben kell fejlődnie.

Igen ám, de ez Eden Hazard karriere során egyáltalán nem volt jellemző, még akkor sem, amikor a csúcskorszakát élte a Chelsea színeiben. Ebből kifolyólag ez egy olyan képesség, amit még csak most kell elkezdenie megtanulni.

A támadószekcióban pedig a verseny nagyon éles, a két fiatal brazil, Vinicius Junior és Rodrygo nagymértékben megnehezítik a belga dolgát, hogy vissza tudjon kerülni. A helyzetben pedig Hazard számára az az aggasztó, hogy most kivételesen nem bajlódik sérülésekkel.