Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,12 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,687 $

Survivor: Joe sokkoló bejelentése mindent megváltoztat

Érezhetően felgyorsultak az események a Survivorben, sorra jönnek az olyan fordulatok, amelyek egy szempillantás alatt megváltoztatják a verseny dinamikáját.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nincs idő pihenni, a játékosok folyamatos sokkhatás alatt állnak, sorra jönnek a váratlan és meghökkentő fordulatok. Minden azzal kezdődött, hogy újraosztották a csapatokat, és immáron vegyesen küzdenek a celebek és a civilek.

Ezzel teljesen megváltozott az erősorrend, és többen komoly veszélybe kerültek. Gábor feladása csak hab volt a tortán, majd miután bejelentették, hogy egy régi játékos visszatér, azonnal tudhattuk, hogy valószínűleg Zsófi lesz a befutó. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Zsófit már többen kinézték az új csapatában, óvatosnak kell lennie, ráadásul nem mindenki hisz neki, mert azt állítja, hogy nincs amulettje, ami védelme nyújtana számára, míg a másik törzsnél Nilton állítólag elhagyta a sajátját.

Survivor: többen arra gyanakodnak, hogy Zsófi hazudhat, kezdődik?

Bármi is legyen az igazság, azok, akik rendelkeznek amulettel, rövidesen nagyon rossz híreket kaphatnak, és ez ismét változtathat az erősorrenden. A rossz hírt Joe közölt, amivel csak még motiváltabbá tette a két párbajellenfelet.

Lapozó: 1 2