Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,611 $

Tóth Gabi ismét üzent: „Ne haragudjatok, ha miattam bántottak benneteket is”

A híres énekesnő nem túlzottan boldog az őt és másokat ért támadások miatt, ugyanakkor élete egyik legszebb két napján van túl.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi általában egyik pillanatról a másikra válik célponttá, és az emberek nagyon durva szavakat fogalmaznak meg vele szemben. Olyan is előfordult már, hogy nemcsak az ő halálát kívánták, hanem az egész családjáét.

Egyes üzenetek már akár rendőrségi feljelentést is érhetnének, és azután, hogy kiderült, Gabi lesz az egyik fellépő a pápa budapesti látogatása során, megindult az újabb lavina. A sztár egy nap el fogja mesélni a lányának, hogy miket élt meg ezekben a hetekben, de jó dolgok is érték. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Frusztráló lehetett látni számára, hogy nemcsak őt értek támadások, hanem azokat az embereket is, akiket kedvel. Gabinak szembesülnie kellett azzal, hogy akár több ezren képesen nekiesni a közösségi médián keresztül, ami már a kezelhetetlen kategóriába sorolható.

Barta Sylvia felejthetetlen élménye a pápa látogatásáról (videó)

Az Instagram oldalán keresztül üzent, hozzátéve, hogy mindenkinek hálás, és ne haragudjanak rá, ha miatta őket is bántották . Hálás azért, hogy sok jó embert ismerhet, és ők valóban különlegesek számára.

Lapozó: 1 2

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Posztolással lehet pénzt keresni a Threads-en, eddig ennyit tudni róla

Fontos, hogy a jutalmat befolyásolja, hány bejegyzést posztol valaki, és az is, hogy azok milyen közönséget érnek el.

Hét góllal verte az Újpest a Diósgyőrt, már nem eshetnek ki az NB1-ből

Az Újpest látványos módon, történelmi győzelemmel biztosította be az NB1-es tagságát, amivel biztossá vált a Kisvárda kiesése.