Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
64,133 $

Forradalmi funkció maradhat le a Samsung Galaxy S22 okostelefonokról

Habár korábban szakértők azt feltételezték, hogy a kijelző alá szerelt kamerák felbukkanhatnak az újgenerációs Galaxy S-szériás készülékeknél, valójában elmaradhat a frissítés.

Illusztráció
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A GSM Arena hírportál információi szerint a Galaxy S22 és S22+ jelentős újítást kaphat, ám kizárólag a kamerarendszer esetében lesz érzékelhető javulás, a főkamera ugyanis 50 megapixel felbontású szenzorral érkezhet, ami mellé egy 12 megapixeles ultraszéles modult szerelnek.

Ami a szelfikamerát illeti, egy 10 megapixeles lencséről lehet szó, amelyet az elődjéhez hasonlóan egy hagyományos punch hole mélyére fognak süllyeszteni. Soron kívül Szorosabbra fűzi szakmai kapcsolatait a magyar és a török versenyhatóság

A Galaxy S22 Ultra kialakítása nem tér majd el radikálisan az S21 Ultráétól, kivéve a telefotószenzort, ami 12 megapixeles felbontásával és 3-10-szeres optikai zoomjával folyamatos nagyításra képes anélkül, hogy torzulna a kép.

A Galaxy Z Fold3 összehajtható mobiltelefonnál egyébként már felfedezhető a képernyő alá szerelt 4 megapixeles kamera, azonban a tesztek alkalmával kiderült, egyszerűen képtelen részletgazdag fotók és videók elkészítésére.

Mindezeket figyelembe véve tehát jó hírként értékelhetőek a Samsung Galaxy S22 modellsorozat kapcsán érkezett szivárogtatások, a punch hole jelenlétével ugyanis biztos, hogy szelfikamera terén sem érhet minket csalódás.

Hatalmas robbanás történt egy katonai bázison, 20 kambodzsai katona meghalt

Legkevesebb 20 kambodzsai katona vesztette életét egy katonai bázison bekövetkezett robbanás következtében.