Brutális kamerákat kaphat a Samsung Galaxy S22 Ultra

Illusztráció
not image

Kulcsár Péter

2021. szeptember 12. - 16:48

Minden bizonnyal igazak lehetnek azok a pletykák, melyek szerint a Samsung a legújabb fejlesztésű, 200 megapixeles szenzorokat szerelheti az S22 Ultra készülékekbe.

A MyFixGuide hírportál értesülései szerint a Galaxy S22 Ultra okostelefon hátlapjára szerelt 108 megapixeles, HM3 szenzorral felturbózott főkamera két variálható fokális lencsével lesz ellátva, melyek közül az egyik háromszoros, míg a másik tízszeres optikai zoomot fog tudni.

Két telefotókamera is kerülhet a mobilba, amelyek egyenként 10-10 megapixel felbontással lehetnek ellátva, miközben nem hiányozhat róluk természetesen az optikai képstabilizátor (OIS) sem.

Az ultraszéles kamerák esetében maradnak a 12 megapixeles egységek, azzal a különbséggel, hogy részesülni fognak az OIS frissítésében, így sokkal élethűbb fotókat lőhetünk az S22 Ultra segítségével.

Ami a szelfikamerát illeti, egy 40 megapixeles szenzorral láthatják el, ami tökéletes társunk lehet a mindennapi élet megörökítésében.

A Samsung Galaxy S22 Ultra debütálása 2022 januárja környékén várható, addig csupán találgatásokra és iparági szivárogtatásokra kell hagyatkoznunk, ám érdemes figyelnünk a dél-koreai gyártó hivatalos csatornáit is a tovább információkért.