Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,80 Ft
Bitcoin
63,996 $

Kiderült, mikor jelenik meg az üzemidőcsászár Samsung Galaxy M52 5G

A dél-koreai gyártó egyik legjobban várt elérhető árú okostelefonja szeptember 19-től kezdődően válik elérhetővé.

Illusztráció
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A vadonatúj Samsung Galaxy M52 5G ezen a héten vasárnap debütálhat, első körben pedig az indiai piacon jelenhet meg, míg később Európában is előrendelhető lesz – adta hírül a GSM Arena.

A készülék a leírás szerint kétszer részletesebb és reszponzívabb kijelzőt fog kapni elődjéhez képest, köszönhetően a 60 Hz-es képernyőfrissítési sebesség megduplázásának, hiszen a Galaxy M52 már 120 Hz-re képes. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

A processzor is sokkal gyorsabb lett, a CPU esetében 55 százalékos teljesítménybeli javulást mértek, ami a Snapdragon 778G lapkakészlet beépítésére utalhat.

Miközben a Galaxy M51 szívében egy eszméletlen méretekkel rendelkező, 7 000 mAh kapacitású akkumulátor duruzsolt, addig utódjának hátlapjába „mindössze” egy 5 000 mAh-ás egységet szereltek, ám ennek ellenére is garantálja a gyártó az akár három napig tartó üzemidőt.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Robogósnak csapódott egy autós Pannonhalmán

Újabb és újabb balesetek történnek, most épp Pannonhalmán történt egy robogós incidens, ami miatt mentőket is riasztottak a helyszínre.