Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Kiderült, mikor érkezik az iOS 15 operációs rendszer iPhone-okra

A keddi nagyszabású Apple-show után megtudhattuk, mikor szándékozik elérhetővé tenni a cupertinói techóriás a régóta várt oprendszert.

...svg content...Apple
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az Apple hivatalos weboldalán bejelentették, szeptember 20-tól kezdődően tölthető le és telepíthető a készülékekre az új iOS 15 operációs rendszer, amely mellé természetesen érkezik a táblagépekre szánt iPadOS 15 is.

Az iOS 15 már hónapok óta béta fázisban van, és még a júniusi WWDC-n mutatták be legfőbb funkcióit. Nem számít meglepetésnek, hogy szeptember 10-től már telepíthető a stabilabb verzió is, hiszen az új okostelefonok bejelentését követően általában kipróbálható a szoftver. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az iOS 15 egyébként az Apple szokásához híven az eddig piacra dobott modellek széles körében elérhető lesz, még a 6 éve bemutatott iPhone 6S-t használó júzerek is megkapják a frissítést.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.