Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Survivor: így tért vissza Zsófi, minden Tibor arcára van írva, aki szerint a lány maga a gonosz

Tibor legrosszabb rémálma vált valóra, amikor kiderült, hogy Zsófi tér vissza a játékba Gábor helyére, amit kizárólag neki köszönhet.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ezzel többszörösen keresztbe tett Gábor Tibornak, még ha az nem is volt szándékos a részéről, hiszen jó barátok lettek. Tibi mindent megtett azért, hogy megpróbálja meggyőzni Gábort a maradásról, ám nem járt sikerrel.

Ha Gábor akkor tudta volna, hogy valaki visszatérhet a helyére és az Zsófi lesz, akit finoman szólva sem kedvelt, talán másképpen dönt. Érdekes lenne meghallgatni őt erről, mert fogalma sem volt, hogy ezzel mit generál. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Nem bírta tovább az éhezést, és inkább feladta, amivel nemcsak Tibornak, de a többiek számára is csalódást okozott. Elmondása szerint emelt fővel távozott, nem bánta meg a döntését, és örül, hogy már nincs a szigeten.

Survivor: na ne, ez már hihetetlen, ő esett ki a versenyből

Természetesen a kamerák rögzítették azokat a pillanatokat, amikor Zsófi megérkezett a szigetre. Tibor azt mondta, ha ez megtörténik, ő biztosan összecsomagol és távozik. Egyelőre ez nem történt meg, de nem kizárt, hogy mégis így lesz.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.