Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,98 Ft
Euró
392,20 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
63,370 $

Metzker Viki bikiniben üzen: „Úgy elhúznék most az országból… mondjuk két hétre”

Viki, ne menj sehova, hiszen hamarosan kezdődik a Dancing with the Stars második évada, aminek az egyik legnagyobb sztárja leszel.

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kevesebb mint két hét múlva kezdetét veszi a Dancing with the Stars új szezonja, amit több millióan várhattak. Az első évad is sok nézőt ültetett le a televíziók elé, és igen komoly médiavisszhangot kapott.

Nem csoda, mert tele volt sztárokkal a mezőny, akik rendkívül látványos produkciókkal álltak elő. Ez most még intenzívebbnek ígérkezik, csak rá kell nézni a mezőnyre, ami még erősebb, még attraktívabb lesz. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Semmi kétség, hogy hatalmas táncshow vár ránk, és biztosan lesznek fordulatok, akárcsak egy évvel ezelőtt, amikor Gabriela Spanic is a mezőny tagja volt. Azóta totálisan kicserélődött a mezőny, míg a táncosok nagyrészt maradtak.

Gabriela Spanic szívdöglesztő bikinis képétől azonnal megszédülsz

Metzker Viki az egyik legmeglepőbb név, aki esélyesként indulhat a mögötte álló rajongótábor miatt, másrészt valószínűleg kegyetlenül jól fog mozogni, a testi adottságai pedig igazán látványosak, dekoratívak.

Lapozó: 1 2