18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

77 éves férfi holttestére találtak Monokon, két fiatalt állítottak elő emberölés gyanúja miatt

A gyanú szerint két fiatal olyan súlyosan bántalmazta az idős férfit, hogy az áldozat ennek következtében életét vesztette.

Fotó: police.hu
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben – közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 14-én 14 óra 30 perc körül Monok külterületén egy 77 éves – akkor még ismeretlen kilétű – férfi holttestét találták meg, akinek halálát az elsődleges vizsgálatok alapján idegenkezűség okozta. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A rendőrök a bejelentést követő néhány órán belül megállapították az elhunyt kilétét, illetve azonosítottak és a rendőr-főkapitányságra előállítottak két fiatalkorút, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók.

A bűncselekménnyel kapcsolatos eljárási cselekményeket a rendőrség jelenleg is végzi, a gyanúsítottak kihallgatása folyamatban van.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.