Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,91 Ft
Euró
388,63 Ft
Font
452,80 Ft
Bitcoin
63,702 $

Koronavírusosokat találhattak Vlagyimir Putyin belső körében

Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke kijelentette, hogy a belső köréből többen elkaphatták a koronavírust, ezért nála is fennáll a veszély, hogy karanténba kell vonulnia.

Fotó: Flickr/World Economic Forum
Külföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Az orosz elnök elmondása szerint még át kell vizsgálni pontosan, hogy mi történhetett, viszont nagyon úgy tűnik, hogy a belső köréből is küzdöttek koronavírussal emberek.

„Lehet, hogy nekem is karanténba kell vonulnom, mivel nagyon sokan betegek”- fogalmazott az elnök egy, az orosz paralimpikonokkal tartott közös találkozón. Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

Dimitrij Peskov, a Kreml szóvivője a TASS hírügynökségnek elmondta, hogy egyelőre nem változtatták meg az orosz elnök munkabeosztását a koronavírus-helyzetre tekintettel.

Vlagyimir Putyin egyébként már mindkét koronavírus-vakcinát megkapta, természetesen az orosz fejlesztésű Szputnyik V-vel oltották be.

Sokáig halogatták az elnök beoltását, mivel saját maga is állította korábban, hogy alaposan meg kellett győződni arról, hogy abba a korcsoportba tartozik, amelyiknek ajánlják az oltóanyagot.

Letartóztattak egy amerikai katonát Oroszországban, lopással vádolják

Múlt csütörtökön, Vlagyivosztokban vették őrizetbe a 34 éves férfit.