Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,62 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
60,312 $

Lewis Hamiltont soha nem láthattuk ilyen ruhában, még a kutyája is öltönyt kapott

Hamilton hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy az amerikai tervezővel kollaborálhatott, melynek ideje alatt rengeteget tanulhatott.

Fotó: Instagram/Lewis Hamilton
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lewis Hamilton nemcsak egy F1-es versenyző, sokkal több annál. Sokan másokkal ellentétben rengeteg más területen is aktív, és a divat legalább annyira fontos számára, mint a királykategória, vagyis a versenyzés.

Ez olyasvalami, ami a szenvedélyévé vált, akárcsak a zene, és ha befejezi a versenyzői pályafutását, biztosan sokkal több szerepben fogjuk látni. Nemcsak reklámarc, hanem divattervező is, folyamatosan tanulja a szakmát, és igyekszik minél egyedibbé varázsolni a kollekcióit. Soron kívül Úgy tűnik, mégsem épül új kínai autógyár Magyarországon

Nemrég olyasvalakivel dolgozhatott együtt, amivel egy igazi álma valósult meg. Az amerikai Kenneth Nicholson egy olyan tervező, aki egészen saját vízióban próbálja megreformálni a férfi divatot, és közben különleges dolgokat alkot.

Hatalmas bicepszekkel jelent meg Vin Diesel Lewis Hamilton mellett Monzában

Ahogyan Hamilton fogalmazott, ez egy hihetetlen megtiszteltetés volt számára, nagyon hálás a lehetőségért, és úgy érzi, hogy a tervező tehetsége és egyedi szemlélete igazán inspiráló módon fejleszti a férfi ruházatot.

Lapozó: 1 2

Videón a Bayern München és a Real Madrid fordulatos BL elődöntője

A Bayern München és a Real Madrid végül nem bírt egymással a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén Münchenben.