Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,880 $

Íme a Kodak okostelefonja, ami igencsak erős kamerarendszert kapott

Lényegében egy módosított Oppo Find X3 Pro mobiltelefonról van szó, ami 100 megapixel felbontású fényképek elkészítésére képes.

Illusztráció
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Sparrow News hírportál lett figyelmes a kínai Weibo közösségi oldalon arra a fotóra, amelyen a jelentős ráncfelvarráson átesett Oppo Find X3 Pro készülék látható teljes mivoltában.

A PEEM00 kódnévvel ellátott modell valójában a Kodak okostelefonja lesz, amellyel a klasszikus, már-már legendás Kodak 35 fényképezőgépnek szeretnének emléket állítani, ezt pedig a kifinomult szenzorokkal érhetik el. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Az egyenként 50-50 megapixeles lencsével ellátott duális kamerájának köszönhetően az Oppo Find X3 tökéletes választásnak bizonyult, hiszen a piacon elérhető egyik legerősebb rendszerről van szó.

Nem ez az első partnerszerződés, amit kötöttek a mobilpiacon, elég csak a Huawei és a Leica, a Nokie és a Zeiss, vagy éppen a nemrégiben hivatalossá vált OnePlus és Hasselblad koprodukciókra gondolni.

Azt egyelőre nem tudni, pontosan mikor dobhatják piacra az új mobilt, ám előreláthatólag az elkövetkező hetekben bejelenthetik az érkezését.

Fotó Oppo