18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Féltékenységből szúrta meg tizennyolcszor feleségét egy zavarodott férfi

Testi sértés bűntette miatt emeltek vádat azzal a férfival szemben, aki féltékenységből gyilkossági kísérletet követett el partnerén.

...svg content...Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A pszichés betegséggel küzdő vádlott állapota 2019 őszétől kezdődően romlott, amely a mindennapi életvitelére is jelentős kihatással volt. Betegsége és állapota miatt feleségét és a gyermekeit hibáztatta. Mindemellett a féltékenység is eluralkodott rajta – írta az ugyeszseg.hu.

2020. december 24-én a vádlott felesége kora reggel dolgozni indult, ezért a ház fürdőszobájában készülődött. Erre a vádlott is felkelt, a konyhában magához vett egy konyhakést és bement a felesége után a fürdőszobába, az ajtót pedig belülről bezárta. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A vádlott a fürdőszobában hosszabb időn keresztül szótlanul nézte a sértett készülődését, a felesége kérdéseire nem válaszolt, majd amikor a nő a konyha felé indult, a vádlott odalépett hozzá és a késsel nyakon szúrta. Ezután a férfi egymást követően legalább még tizenhét alkalommal megszúrta, illetve megvágta a feleségét az arcán, nyakán, tarkóján, mellkasán, valamint a védekezésként feltartott jobb csuklóján.

A vádlott egy ideig nem engedte ki a sértettet a fürdőszobából, majd kis idő elteltével mobiltelefonon maga tett bejelentést a rendőrségre és értesítette a mentőket is.

A kórházba szállítást követően a sértetten életmentő műtétet hajtottak végre. Az asszony a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló szúrt és metszett sérüléseket szenvedett, amelyek egyike életveszélyes volt.

Az ügyben a nyomozást a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság folytatta le. A jelenleg előzetes kényszergyógykezelésen lévő vádlott ellen a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken.

Tekintettel arra, hogy a vádlott mentális betegsége miatt büntetőjogi felelősségre nem vonható, a vádiratban a főügyészség arra tett indítványt, hogy a bíróság a vádlottat az ellene emelt vád alól mentse fel és egyidejűleg rendelje el a kényszergyógykezelését, továbbá kobozza el az elkövetési eszközeként használt konyhakést.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.