Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Mégis hosszabbíthat a Real Madrid számkivetett sztárja?

Gareth Bale madridi pályafutása az elmúlt évek során finoman szólva sem alakult ideálisan, tavaly még kölcsön is adták egyszer korábbi klubjának.

...svg content...A walesi Gareth Bale a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntõjének Wales-Dánia mérkõzésén Amszterdamban 2021. június 26-án. MTI/EPA/AP pool/Peter Dejong
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Bale azonban a Tottenhamnél megmutatta, hogy még mindig nem felejtett el futballozni, mert bár nehezen indult be a szekér, de nagyon fontos gólokkal és gólpasszokkal segítette a csapatot és a második félév egyik legjobb játékosa lett a klubban.

Carlo Ancelotti pedig ismert arról, hogy minden játékosból igyekszik a maximumot kihozni, ezt pedig a walesi esetében is megpróbálja. Kezdett is az első mérkőzéseken és bár nem kimagasló szinten, de jó játékot nyújtott. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Zinedine Zidane azonban borzasztó kapcsolatot ápolt Bale-lel, amely miatt a walesi támadó is mémszerű magatartásproblémákba süllyedt, a leghíresebb ezek közül a bizonyos golfozós eset. Bale így fellélegezhetett, amikor a francia mester távozott.

Gareth Bale azonban alaposan beírta magát korábban a blancók történelmébe, a 254 mérkőzésen szerzett 106 gólja önmagáért beszél. A kérdés azonban továbbra is adott, hogy meddig maradna a Real Madridnál.

Mivel mindenképpen ott szeretne lenni a 2022-es katari világbajnokságon, ezért semmilyen lehetőséget nem zár ki, a szerződéshosszabbítást sem. Amennyiben hosszabbítani akar, biztos, hogy fizetéscsökkentésbe kell belemennie.

Az AS szerint ugyanis Gareth Bale jelenleg a Real Madrid egyik legjobban kereső játékosa, Eden Hazarddal együtt évi 15 millió eurót keresnek. Mivel a blancókat is falhoz vágta a járvány, ez biztosra csökkentésre kerül, amennyiben Bale hosszabbít.