Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,36 Ft
Euró
388,25 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,203 $

Hiába a kritikák, a Barcelona teljes mértékben bízik Koemanban

Számos kritika érte Ronald Koemant a Barcelona kispadján töltött időszaka alatt, azonban a vezetőség bizalma egy másodpercre sem rengett meg.

Fotó: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Mint a Sport.es is írja, a klubon belül az elmúlt hetek során nem volt vita azzal kapcsolatban, hogy a jelenlegi átmeneti periódusban Ronald Koeman a megfelelő edző. A klubvezetőség teljes mellszélességgel a holland mester mögött áll.

A spanyol sportlap szerint megfelelő a kommunikáció az edző és a sportigazgatóság között az átigazolásokkal kapcsolatban. Mindkét fél tudja, hogy a jelenlegi bonyolult körülmények között nehézkes számukra nagy nevet hozni. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

A vezetőség meggyőződése alapvetően, hogy erre a szezonra még biztosan Koeman az ideális ember és remélik, hogy ő le tudja tenni az alapokat egy erős jövőbeli projektnek, amikor a klub pénzügyi helyzete javulni fog.

Koeman maradása körül a vezetőségen belül is voltak azonban viták az év végén, Joan Laporta klubelnök ugyanis nem volt teljes mértékben meggyőződve arról, hogy a holland mesternek kellene a következő szezonban is maradnia.

Végül Rafa Yuste, Matue Alemany és Ramon Planes is támogatták a vezetőségből, mivel egyetértettek abban, hogy a csapat holland klublegendája hajlandó úgyis irányítani a klubot, hogy nincsenek világsztárok és nagy igazolások.

Egyelőre azonban nem tudni pontosan, hogy fog alakulni Koeman szerződéshosszabbítása, ugyanis úgy tudni, felajánlottak vagy fel fognak neki ajánlani további egy szezonra egy kontraktust.