Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,406 $

Az idei év lehet Eden Hazard utolsó nagy dobása

Eden Hazard előnyösebb helyzetből kezdi a 2021/22-es szezont, mint az eddigieket, de számára is ketyeg az óra.

Eden Hazard, a Real Madrid játékosa (j2) ünnepel csapattársaival, miután büntetőből gólt lőtt a labdarúgó Bajnokok Ligája B csoportjának negyedik fordulójában játszott Internazionale - Real Madrid mérkőzésen a milánói Giuseppe Meazza Stadionban 2020. november 25-én. MTI/EPA-ANSA/Matteo Bazzi
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Az elmúlt két madridi szezonja pokolszerűen kezdődött, ugyanis nem megfelelő fizikai formában jött vissza a kezdetre, így viszonylag gyorsan megsérült, amire rendre ráadásul hosszú távú is volt. A sztárigazolásnak szánt belga így eddig hatalmas flop, amin idén javíthat.

A Real Madridnak ugyanis nem jött össze egy sztártámadó leigazolása sem, így Hazardnak elsősorban Vinicius Juniorral kell a kezdőcsapatba kerülésért megvívnia. Ancelotti először a belgának szavazott bizalmat, az ifjú brazil azonban feladta a leckét. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Viniciusnak ugyanis 133 játékperc után már három gólja van az idei szezonban, miközben Eden Hazard 137 játékperc alatt mindössze egyetlen gólpasszt tudott összehozni. Kétségbeesnie ugyanakkor nem kell, mert a szezon még hosszú.

Mindkét játékosnak vízválasztó lehet ez az év, a fiatal brazilnak az idei lehet a berobbanó éve, míg Hazardnak az utolsó nagy dobása a madridiaknál. A mostani szezonra jó formában érkezett, nem sérülten és a fizikai állapota is kielégítőnek tűnik.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.