Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Még a katalán kormány is adott egy pofont az FC Barcelonának

Habár engedélyezték Spanyolországban a szabadtéri sportrendezvények nézők általi látogatásának lehetőségét, az önkormányzatok eltérő rendelkezéseket hozhatnak.

...svg content...Lionel Messi (b) és Philippe Coutinho, a Barcelona játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének elsõ fordulójában játszott FC Barcelona – Ferencvárosi TC mérkõzésen a barcelonai Camp Nou stadionban 2020. október 20-án. MTI/EPA/EFE/Alberto Estevez
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A spanyol hatóságok döntésének értelmében ugyanis 60 százalékos kapacitással lehetne újraindítani a stadionokat, azonban a katalán önkormányzat ezt visszautasította és sokkal óvatosabb megközelítést alkalmaznak: csak 35 százalékot engednek vissza.

Ez pedig azt jelenteni az FC Barcelona számára, hogy a központi törvények alapján beengedhető 60 ezer szurkoló helyett mindössze 30 ezer környéki szurkoló érkezhet csak a gránátvörös-kékek meccseire – írja a The Sun. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ez a hír pedig egy olyan szinten eladósodott klubnál, mint a Barcelona hatalmas érvágást jelent. A klub adósságállománya bőven meghaladja az egymilliárd eurót, ráadásul nagyon sok játékosuktól meg kellett válni, például Lionel Messitől a pénzhiány és a fizetési sapkák miatt.

A válság már csak a nevek alapján is érződik: alig több, mint öv éve még a Messi-Suárez-Neymar csatártrióban gyönyörködhettek a nézők, az elkövetkező meccseken pedig a Memphis Depay-Luuk de Jong-Martin Braithwaite hármassal kell megelégedniük.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.