Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,98 Ft
Euró
385,79 Ft
Font
451,48 Ft
Bitcoin
68,194 $

9-re emelkedett a tomboló vihar halálos áldozatainak száma – 1,17 millió ember maradt áram nélkül Amerikában

Legalább 9 halálos áldozatot követelt a vihar New Yorkban és New Jerseyben, amikor az Ida hurrikán végigsöpört területen.

...svg content...Fotó: AP/Steve Helber
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A New York-i rendőrség szóvivője a CNN-nek elmondta, hogy egy 86 éves asszonyra, aki a Queens állambeli Coronában élt, a fia talált rá a pincében nem sokkal éjfél előtt tegnap este. A CNN-nek korábban hét másik, az időjárással összefüggő halálesetet jelentett a New York-i rendőrség New York különböző kerületeiben.

A New Jersey állambeli Passaicban Hector Lora polgármester a CNN műsorvezetőjének, Don Lemonnak elmondta, hogy egy 70-es éveiben járó idős férfi holttestét emelték ki az árvízből, miután a járművet, amelyben utazott, elöntötte a víz, és így szinte „lehetetlenné” vált a tűzoltók számára, hogy elérjék. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Eközben több mint 1,17 millió fogyasztó maradt áram nélkül, miközben az Ida az Öböl-öbölből északkeletre vonul. A PowerOutage.us szerint nagyjából 1 178 680 ügyfél maradt áram nélkül az Ida hurrikán és annak utóhatásai miatt, ahogy áthaladt az ország keleti részén.