Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,229 $

Továbbra sem találják a legénység öt tagját az amerikai tengerészet helikopter-balesete után

Jelenleg is zajlanak a keresési és mentési munkálatok San Diego partjainál, de egyelőre nem találják az öt legénységi tagot.

Fotó: Twitter/U.S. Navy
Külföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A CNN beszámolója szerint jelenleg is tartanak a keresési és mentési munkálatok a kedden lezuhant amerikai haditengerészet helikoptere után. A legénység egyik tagját kimentették, öt másik személyt azonban továbbra is keresnek.

A kimentett legénységi tag személyazonossága és állapota sem ismert, ahogyan egyelőre az sem, hogy mi okozta a katasztrófát. A hivatalos információk szerint a USS Abraham Lincoln repülőgép-hordozón állomásozó helikopter zuhant a tengerbe, miközben rutinszerű repülési műveleteket hajtott végre. Soron kívül Csak pár gomolyfelhő zavarhatja meg a szombati napsütést, 23 fok is lehet napközben

Körülbelül 60 tengeri mérföldre voltak San Diego partjaitól, amikor helyi idő szerint délután fél 5 körül eltűntek a radarról. A parti őrség és a haditengerészet is részt vesz a kutatási folyamatokban, különböző eszközökkel keresik az eltűnteket.

Valamiért magyar zászló szerepel a pandzsíri ellenállók közösségi oldalán

Az éjszakai órákban sem álltak le a kutatásokkal, de az idő ellenük dolgozik, óráról óra kevesebb lehet az esély arra, hogy élve kerüljenek elő a legénység tagjai. Pillanatnyilag az is kérdéses, hogy a legénység többi tagja túlélte-e a becsapódást, és ha igen, volt-e bármilyen fajta felfújható mobilcsónak, amit használhatnak.