Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,19 Ft
Font
453,37 Ft
Bitcoin
61,616 $

Gyöngyházfényű külsőt kapott a Honor 50 és 50 Pro

Különleges, limitált szériás Honor okostelefonokat dobott piacra a kínai gyártó, melyek kinézetükkel lepipálják a riválisokat.

Honor
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A gyöngyházfényű készülék bár sokak számára túlzás lehet, az mégis elmondható róla, hogy egyedi dizájnt kölcsönöznek az egyébként is áramvonalas és kézben jól mutató telefonnak.

A limitált kiadás előrendelései már megkezdődtek, ám jelenleg csupán a kínai ügyfelek vásárolhatják meg az okoseszközöket, Európában a megjelenésre szokásosan még heteket kell várni – írta a GSM Arena techportál. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

Mindössze 1 500 darabot szállítanak le a Honor Code névre keresztelt modellekből, amelyekhez egy szintén hasonló fényezésű tok is jár, illetve a Pro készülék mellé egy ingyenes fejhallgatót is pakoltak.

Teljesítményben megegyezik az új modell a sorozat készülékeivel, így attól nem kell tartania senkinek sem, hogy a régebbi darabok rosszabbul működhetnek majd, mindössze kozmetikai ráncfelvarrásról van szó.