Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Több mint 30 fotós fogja fotózni Messi ma esti bemutatkozását a pályán a PSG-nél

A média részéről is elképesztő az érdeklődés, nagyon sok megkeresést kapott a francia szövetség, de nem mindenkinek tudtak helyet adni.

Fotó: Unsplash/Moahad Saqib
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Messi ma este mutatkozik be a PSG színeiben a Reims ellen idegenben. A csapat nem akart tovább várni, bár nyilván különlegesebb lett volna hazai pályán üdvözölni a világsztárt, aki már készen áll.

A Stade de Reims éri a nagy megtiszteltetés, hogy otthont adjon a történelmi eseménynek, és nehéz elképzelni, hogy a PSG ne győzelemmel ünnepelje Messi bemutatkozását, akik tökéletesen hozták az első három fordulót, és vezetik a bajnokságot. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az este amiatt is különleges lehet, mert ha a Real Madrid nem jut egyezségre a PSG-vel, akkor legalább egy mérkőzésre összeáll a Messi-Neymar-Mbappé trió. Egészen félelmetes lenne, és minden bizonnyal megállíthatatlan is a francia bajnokságban, amit ezzel a kerettel végérvényesen kinőhet a csapat.

Ezzel a kerettel a Premier League-ban és a LaLigában is esélyesek lennének, de a fő cél a Bajnokok Ligája megnyerése lesz, mindamellett, hogy visszahódítanák a bajnoki címet. Az RMC Sport is arról számolt be, hogy hatalmas várakozás övei a mérkőzést, és a szokásosnál is nagyobb biztonsági intézkedések lesznek érvényben.

A PSG edzője, Pochettino szándékosan nem árulta el, hogy Messi ott lesz-e a kezdőben, de mindenki arra számít, hogy az első perctől kezdve lehetőséget kap a hatszoros aranylabdás, akit továbbra is a világ legjobbjának tartanak.

Ezt nyilatkozta Guardiola a Manchester Citynél, miután Ronaldo nem őket választotta

A várakozások olyan nagyok, hogy a hatóságok úgy döntöttek, megerősítik az intézkedéseket a szálloda körül, ahol a párizsiak megszállnak az idegenbeli meccs ideje alatt. A Continental látja vendégül Messiéket, ahová a következő órákban megérkeznek, még az esti mérkőzés előtt.

A hatóságok más területeken is intézkedtek, hogy elkerüljék a meglepetéseket, több mint 250 rendőrt mozgósítanak vasárnap estére annak érdekében, hogy biztosítsák a Auguste Delaune stadion biztonságát.

A média részéről szintén hatalmas az érdeklődés, és a franciaországi sportújságírók szövetsége, az UJSF, mely a Ligue 1 mérkőzéseinek akkreditációját intézi, megerősítette, hogy jelentős növekedés tapasztalható az esemény miatt. Az egyesület több mint 150 sajtómegkeresést kapott a meccs előtt.

A megszokottól eltérően a nemzetközi média is jelen akar lenni, különösen Spanyolországból és Argentínából érdeklődtek sokan. Összesen 80 újságíró kap helyet a sajtópáholyban, és több mint 30 fotós készíthet képeket Messi pillanatairól a pálya körül.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.