Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,270 $

Biden: 24-36 órán belül újabb terrortámadás lesz Kabulban

Joe Biden amerikai elnök szerint minden jel arra utal, hogy a holnapi nap folyamán ismét reptéri terrortámadást hajthatnak végre az afgán fővárosban.

MTI/EPA/Consolidated News Photos pool/Stefani Reynolds
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az amerikai elnök közölte, minden bizonnyal folytatódik az erőszak Kabulban a kivonulási határidő, augusztus 31-e előtt – adta hírül a BBC hírportál.

Az ISIS-K terrorszervezet csütörtökön robbantott a reptéren, az incidensben legalább 12 amerikai katona életét vesztette, és további 148 afgán civil a helyszínen szörnyethalt. Soron kívül Videón a jelenet, ahogy megrángatják a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistáját

„A helyzet a terepen extrém módon veszélyes, és a terrortámadás veszélye a reptéren magas maradt. A parancsnokaink arról informáltak, hogyerősen valószínűsíthető egy támadás a következő 24-36 órában” – mondta Biden.

Az elnök hozzátette, továbbra is folytatják a megtorlást az iszlamista ISIS-K terrorszervezet ellen:

„Folytatjuk a vadászatot minden olyan személy ellen, aki érintett volt ebben a gyáva támadásban, és megfizettetjük velük a tettüket.”

Az Egyesült Államok védelmi minisztériuma korábban bejelentette, két magasrangú terroristavezető meghalt az amerikai válaszcsapásokban, ezért döntött úgy Joe Biden, hogy a hadsereg akcióit életben kell tartani.

Megint pontokat veszített a Liverpool, a hajrában állt be Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a hosszabbításban állt be a West Ham United elleni fordulatos mérkőzésen.

Videón a jelenet, ahogy megrángatják a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistáját

Egy idős férfi verbálisan és fizikailag is bántalmazta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt egyik aktivistáját, miközben az aláírásokat gyűjtött.

Lángokba borult egy Szegeden egy szeméttelep

A tűzoltóknak gyorsan a helyszínre kellett sietniük, ahol lángokba borult egy szeméttelep, annak egy része.