Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,28 Ft
Euró
384,36 Ft
Font
451,21 Ft
Bitcoin
68,606 $

A Fidesz szerint Karácsony Gergely nem azt a munkát végzi, amiért a fizetését kapja

A Fidesz budapesti frakciója közleményében arról írtak, hogy Karácsony Gergely továbbra is alkalmatlan főpolgármesternek.

...svg content...MTI/Mónus Márton
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A párt Facebook-oldalán azt a kérdést tették fel, hogy Budapest ügyeivel vajon ki foglalkozik, amíg Karácsony Gergely és csapata egész nap kampányol.

Visszataszítónak tartják, hogy a főpolgármester egész nap járja az előválasztási kampányhelyszíneket, és, ahogy fogalmaznak, „emberekkel szelfizget és baloldali szövetségeseivel jópofizik”, miközben főpolgármesterként éjt nappallá téve a budapestiekért kellene dolgoznia. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Mindez éles kritikaként hangozhat, ám minden bizonnyal a jövő évben esedékes országgyűlési választások miatt dönthettek úgy, hogy felkorbácsolják a hangulatot a kampány hajrájában.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.