Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,24 Ft
Euró
395,46 Ft
Font
468,40 Ft
Bitcoin
62,027 $

Ilyen kockás Tóth Andi táncpartnerének hasa

Andrei Mangra nagyon felkészült a Dancing with the Stars második évadára, talán még jobban, mint az elsőre, pedig aztán ott sem panaszkodhattak a nézők.

...svg content...Fotó: Instagram/Andrei Mangra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Talán nem túlzás azt mondani, hogy Andrei Mangra egyik pillanatról a másikra lett az ország egyik kedvenc sztárja és táncosa. Ő volt az a szerencsés, aki Gabriela Spanic oldalán versenyezhetett a Dancing with the Stars első évadában.

Hatalmas párost alkottak ők ketten, a kritikát is jól viselték, és eljutottak a döntőig. Sőt, ezüstérmet szereztek Gelencsér Timi és Hegyes Berci mögött, akik hatalmas fölénnyel nyerték meg az első szezont. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Mangra számára nem ismeretlen a környezet, már nem egy hasonló show-ban szerepelt, de nem kérdés, hogy Magyarországon kapta a legtöbb szeretetet a rajongók által, és rendkívül jól érzi magát Budapesten.

L.L Juniornál most nagyon betelt a pohár: „Stop! Elég!”

A több nyelven beszélő fiú a magyar DWS mellett a belga és a román verzióban is szerepelt, mindenhol top-szinten teljesített. Igyekszik a testét is top-szinten tartani, ami láthatóan elég jól megy neki.

Lapozó: 1 2