Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Helyszíni képek érkeztek a kamionbalesetről, amiben összeroncsolódott egy HÉV

Megérkeztek az első helyszíni képek arról a kamionbalesetről, amiben egy kamion és egy HÉV volt érintett.

...svg content...Fotó: Kisdi Máté tűzoltó százados
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, nagy baleset történt Soroksáron, ahol egy kamion és egy HÉV ütközött össze egymással. Egyelőre ismeretlenek a körülmények, pillanatnyilag nem tudni, hogy mi történt pontosan.

A Helsinki út és a Grassalkovich út találkozásánál lévő vasúti átjáróba történt a baleset, és időközben az is kiderült, hogy a kamion üdítőket szállított, melyeket szintén el kellett vinni az útból, sok kiszóródott a földre és a sínre. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„HÉV-szerelvény ütközött egy kamion vontatmányának Budapest XXIII. kerületében, a Helsinki út és a Grassalkovich út találkozásánál lévő vasúti átjáróban. Az esethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A kamion üdítőket szállított.” – írja a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Fotó Kisdi Máté tűzoltó százados
Fotó Kisdi Máté tűzoltó százados
Fotó Kisdi Máté tűzoltó százados
Fotó Kisdi Máté tűzoltó százados

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.