Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,85 Ft
Euró
396,15 Ft
Font
468,42 Ft
Bitcoin
65,833 $

Megszületett a legújabb Barca-Real Madrid paktum

Nem sok olyan példa van arra, hogy a Barcelona és a Real Madrid paktumot köt egymással, márpedig ez most megtörtént a két ősi rivális között.

...svg content...Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Moriba ügye napról napra egyre furcsább, noha minden adott lenne számára ahhoz, hogy a Barcelona játékosa maradjon. Ennek ellenére már az előszezonban sem csatlakozhatott a kerethez, köszönhetően annak, hogy nem hajlandó hosszabbítani.

A fiatal szuper-sztár több pénzt akar, mint amennyit a Barca kínál számára, és ha nem hosszabbít, akkor jövőre ingyen távozhat. A katalánok emiatt eladnák őt, vagy ha ez nem sikerül, akkor számolnia kell azzal, hogy egy percet sem fog játszani, még a tartalékok között sem. Soron kívül Nagyon fontos üzenetet kapott Izrael a magyar kormánytól

A spanyol Sport beszámolója szerint Moriba biztosan nem lesz a Real Madrid játékosa jövőre, még ingyen sem. Ennek érdekében született egy paktum, amely szerint a középpályás nem szerződhet a riválishoz, és a Real Madrid vezetősége sem tesz ez ellen semmit.

Ez a paktum a Szuperliga-projekt küszöbén született meg, amikor a Barcelona, a Real Madrid és a Juventus megerősítvén az egymás közötti jó kapcsolatot, megfogadták, hogy egyikük játékosáért sem tesznek ajánlatot.

Kapaszkodj meg: őrületes fizetést akartak kisakkozni Haalandnak a Chelsea-nél

Kivételt képez, ha egy kölcsönösen előnyös üzletről van szó, mint amire a Barca és a Juventus készül Pjanic átszerződése érdekében. Nem volt titok, hogy a Real Madrid érdeklődött Moriba szolgálatai iránt, és a katalánok nem egy alkalommal voltak biztosak abban, hogy az ügy hátterében a rivális áll.

A Real Madrid játékosmegfigyelői jó híreket közöltek Pérezzel Moribáról, miután elérhető vált, de az elnök végül úgy döntött, nem szállnak érte harcba a paktum miatt, ráadásul Laporta visszatérése óta javult a kapcsolata két klub között.

Mivel Moriba még mindig nem hosszabbított, nagy esély van arra, hogy távozik. A legaktívabb érdeklődő iránta Szoboszlai csapata, az RB Leipzig, illetve a Chelsea, bár a korábbi hírek szerint a Manchester City is megkereste a menedzsmentjét, és kétszeres pénzt is hajlandóak lennének neki fizetni.