Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,53 Ft
Font
453,95 Ft
Bitcoin
64,245 $

Felrobbant a repülőgépen egy Samsung mobiltelefon, evakuálni kellett az utasokat

Ki kellett menekíteni az Alaska Airlines egyik járatáról az embereket, miután kigyulladt az egyik utas okostelefonja.

Samsung
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Sammobile hírportál értesülései szerint az Alaska Airlines 751-es járatán történt a szóban forgó incidens a Seattle-Tacoma Nemzetközi Repülőtéren.

Azután következett be a nem kívánt baleset, hogy a repülőgép épségben landolt a kifutópályán. Szerencsére a lángokat időben el tudták oltani, köszönhetően a gép fedélzetén található poroltónak, így a mobiltelefon nem okozott komolyabb károkat. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

Ennek ellenére evakuálták a gépen tartózkodó embereket, mivel olyan hatalmas füstfelhő keletkezett a repülőgép utasterében, hogy félő volt, valaki belélegzi a káros anyagokkal telített levegőt.

Az utasok végül vészcsúszdákon hagyták el a helyszínt, személyi sérülések azonban nem történtek, így a kivezényelt buszokkal mindenkit visszaszállítottak a repülőtér termináljához.

Mint később kiderült, az egyik utasnál lévő Samsung Galaxy A21 mobiltelefon akkumulátora robbanhatott fel, ami később heves lángokat idézett elő, ám nagyobb baj nem történt – hála a személyzet lélekjelenlétének, mindenki épségben megúszta a balesetet.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Így startolt el a forint hétfő reggel

Nézzük meg közelebbről, hogyan kezdte a napot a forint hétfő reggel, a hét első napján a devizapiacon.

Nem bírt a Juventus az AS Romával

Az AS Roma és a Juventus vasárnap este feszült egymásnak a Seria A 35. fordulójában, és ugyan a vendégek nem bírtak a hazai csapattal, a rómaiak húzták a rövidebbet.