Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

A Real Madrid nem viccel, szerinte ennyit ér a tehetsége

A brazil szélső utóbbi időben mutatott jó teljesítménye átigazolási árában is megmutatkozott.

Vinicius Jr, a Real Madrid játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a Liverpool ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott Real Madrid - Liverpool első mérkőzésen Manchesterben 2021. április 6-án. MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A Real Madridnál úgy gondolják, Vinicius már több, mint tehetség, emiatt a DefensaCentral tudósítása szerint itt az ideje annak, hogy feljebb tornásszák az árat. Vinicius már a szezon első meccsein is megmutatta, mit tud, a Levante ellen elvarázsolta a klub vezetőit, olyannyira, hogy végül kilenc számjegyűre emelték árát: százmillió eurót kérnek attól, aki szeretné elvinni.

A klub elsősorban az angol piac alakulására hivatkozva döntött úgy, hogy Vinicius megér ennyit. A brazil mindenkit meglepett a teljesítményével, sokak szerint egy teljesen új játékost láthattunk a hétvégén, és míg a koronavírus-járvány miatt az átigazolási piac eléggé megrogyott, elég ránázni Lukaku és Grealish árára, hogy lássuk, továbbra is vannak, akikért lehet kérni ennyit. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ezek azonban az angol piacon történtek, amely gazdaságilag messze verik a többieket. Manapság, ha van valaki, aki ennyit ki tud fizetni egy játékosért százmillió eurót, az egy angol futballklub.

A játékos maga is elismerte a meccs után, hogy dolgozott azon, ahogy a kapu elé érkezik. Ancelotti egyik fő küldetése fejleszteni a klub támadójátékát és Vinicius ennek az első gyümölcse, mivel igen határozottnak tűnt az első meccseken. Ezzel a Betis ellen is kiharcolhatta a helyet a kezdő tizenegyben.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.