Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Hiába minden igyekezet, tovább emelkedik az olaj ára

Habár a héten az üzemanyagárak csökkenésnek indultak, a kőolaj ára ismét növekedő tendenciákat mutat.

...svg content...Twenty20
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Brent olajfajta hordónkénti ára 1,32 dollárral 2,04 százalékkal 66,07 dollárra nőtt, reagálva azokra a hírekre, melyek szerint Kínában hétfőn egyetlen új covid-fertőzöttet sem regisztráltak.

A Brent ára a múlt héten 7,7 százalékkal csökkent, hét napig tartó folyamatos áresésre 2018 februárja óra nem volt példa a Brent esetében. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A másik irányadó olajfajta, a WTI amerikai könnyűolaj ára is emelkedik, hétfőn reggel 63,33 dolláron jegyezték, 1,19 dollárral (1,92 százalékkal) magasabban a pénteki zárószintjénél. A WTI ára a múlt héten 8,9 százalékkal esett vissza, a tendencia pedig a jövő héten tovább fokozódhat.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.