Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
457,76 Ft
Bitcoin
62,593 $

A tűzijáték napján tűnt el ez a 16 éves budapesti lány, valaki felismeri?

A rendőrség a lakossághoz fordult segítségért a 16 éves lány eltűnésének ügyében, aki a tűzijáték napján tűnt el, és azóta sem találják.

Fotó: Tűzijáték a Duna felett Budapesten az államalapítás ünnepén, Szent István napján 2021. augusztus 20-án. MTI/Lakatos Péter
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A rendőrség több fiatalkorút is keres, többek között egy 16 éves tinédzsert is, aki még augusztus 20-án tűnt el. Horvát Tekla 12 óra körül hagyta el IX. kerületi otthonát, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A rendőrök jelenleg is keresik a 163 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú, sötétbarna hajú lányt. Eltűnésének napján rózsaszínű pulóvert és sötétkék farmernadrágot viselt, egyelőre többet nem tudni róla. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

Olyan súlyosan bántalmazta idős édesapját egy férfi, hogy maradandó sérüléseket okozott

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon – írja a rendőrség.

Fotó policehu