Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,26 Ft
Euró
384,45 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
68,917 $

Újabb futballista esett össze a pályán, ezúttal Törökországban

A kongói Fabrice N’Sakala, a Besiktas védője vesztette eszméletét a török bajnokság szombati mérkőzésén, de szerencsére vasárnap már csapattársaival is tudott beszélni.

...svg content...Forrás: Twitter / Besiktas
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A török Besiktas futballcsapat bejelentette, 31 éves kongói védőjük, Fabrice N’sakala „sokkal jobban van”, miután szombaton a Gaziantep elleni mérkőzés 70. percében összeesett a pályán.

Az RT beszámolója szerint N’Sakala senkitől sem zavartatva, a labdától távol rogyott össze a két csapat szombati meccsén, játékostársai és az orvosi stáb azonnal a pályára rohant elsősegélyt nyújtani. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Az eset oka egyelőre nem ismert, azonban a Besiktas által vasárnap kiadott közlemény szerint a játékos magánál van és ma már csapattársaival is beszélt:

„A kongói válogatott balhátvédet azonnal kórházba szállították. Az első vizsgálatok alapján javult az állapota és a közérzete is igen jó. A Besiktas minden futballszurkolónak köszöni, aki aggodalmának adott hangot.”

Az eset két hónappal azután történt, hogy a dán Christian Eriksen az Európa-bajnokságon Koppenhágában a finnek elleni mérkőzésen esett össze. Később kiderült, hogy az Inter játékosa szívrohamot kapott és a pályán kellett újraéleszteni. Így is rengeteg hasonló esemény gyűjthető össze a közelmúltból.

A Bolton Wanderers egykori középpályása, Fabrice Muamba 2012-ben a Tottenham Hotspur elleni FA-kupa mérkőzésen esett össze és 78 percen át volt a klinikai halál állapotában, mielőtt újraélesztették. Nem sokkal később, 24 évesen visszavonult a futballtól.

Ugyanakkor nem minden történet végződött szerencsésen, a spanyol Antonio Puerto, az elefántcsontparti Cheick Tiote és Fehér Miklós is elhunytak nem sokkal azután, hogy összeestek a pályán meccs közben vagy edzésen.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.