Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,11 Ft
Euró
392,83 Ft
Font
458,63 Ft
Bitcoin
63,754 $

Tűz ütött ki egy budapesti rendelő konyhájában, felborult egy autó M1-esen

A fővárosi hivatásos tűzoltók voltak azok, akik kivonultak a helyszínre, majd rövid időn belül eltiltották a tűzet, így nem lett belőle nagyobb baj.

Fotó: Pixabay | Illusztráció
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűz egy egészségügyi intézet első emeletén ütött ki az V. kerületi Hercegprímás utcában. A konyhában használt tárgyak kaptak lángra, ám szerencsére a budapesti tűzoltók hamar eloltották a tűzet, majd megkezdték az átszellőztetést.

Szintén a Katasztrófavédelemtől tudhattuk meg, hogy két autó ütközött az M1-es autópálya 119-es kilométerszelvényénél. A baleset Győrújbarát térségében, a Hegyeshalom felé vezető úton történt, ahol az egyik jármú felborult. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Vonatbaleset történt Táborfalvánál, Dabason kisteherautó karambolozott személyautóval

„A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a kerekein maradt autót, a felborult kocsinál a helyszínelést követően avatkoznak be. A társhatóságok is a helyszínen dolgoznak, jelentős a forgalmi akadály a baleset miatt.”

A rendőrség közleményéből: „A rendőrségi szemle időtartama alatt a forgalom korlátozására kerül sor, amely miatt torlódás várható..”

Veszprémben ugyancsak baleset miatt kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk. A 8-as főút lehajtójánál ütközött össze két autó egy ráfutásos baleset miatt. „Az egyik jármű felakadt a másik kocsi vonóhorgára. A veszprémi hivatásos tűzoltók szétválasztották a szerencsétlenül járt autókat.”