Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,36 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
454,69 Ft
Bitcoin
58,525 $

Meglepetésjátékkal bővült az Xbox Game Pass kínálata

Senki sem gondolta volna, mégis megtörtént – a Microsoft gaming részlege elhatározta, hogy egy újragondolt remasterrel bővíti az impozáns könyvtárát.

Xbox
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Kétségkívül az Xbox Game Pass a jelenleg elérhető legjobb választás azok számára, akik több száz AAA, valamint indie címmel szeretnének játszani anélkül, hogy erre tízezreket költenének.

A videojátékok Netflixének is nevezett előfizetői szolgáltatás kínálatát havi rendszerességgel alakítgatják – nem történt ez másként augusztus végén sem, bár arra senki sem számított, hogy egy régi-új klasszikust emelhet a Microsoft a Game Passbe. Soron kívül Rendkívüli üzemanyagár-változás került bejelentésre

Nem másról, mint a Quake-ről van szó, ami 2021-re magkapta a sokak által régóta várt next-gen ráncfelvarrást, melynek köszönhetően 120 Hz képernyőfrissítési sebesség mellett natív 4K felbontásban fut Xbox Series X/S konzolokon.

A játék tartalmazza az ikonikus kampányokat, valamint a helyi és az online kooperatív multiplayer módot is, ami természetesen platformokon átívelő lesz, így a konzolos gamerek a számítógépes játékosokkal együtt élhetik át a kalandokat.

A Quake mától letölthető PC-re és Xbox One-ra, illetve Xbox Series X/S-re, akik pedig nem éltek a Game Pass szolgáltatás előnyeivel, 10 dollárért cserébe különállóan is megvásárolhatják ezt az egyedi alkotást.

Tarlós Vitézyről: elég nagy arc kell ahhoz, hogy valaki ilyen nyilatkozatokat tegyen

Budapest volt városvezetője őszinte véleményt fogalmazott meg az egykori BKK-vezért illetően.

Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Jó néhány kültéri medencét már kinyitottak húsvétra, a következő nagyobb medencebeüzemelési hullám azonban a pünkösdi hosszú hétvégén lesz, míg máshol csak június végén lesz nyitás.