Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Vonatbaleset történt Debrecenben, feszítővágóval szabadítottak ki két embert

Rövid időn belül ismét vonatbaleset történt Magyarországon, ezúttal Debrecenben, egyelőre nem ismert, hogy az esetleges sérültek milyen állapotban vannak.

Fotó: Facebook/MÁV
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset a Balmazújvárosi út vasúti átjárójában történt. A körülmények jelenleg nem teljesen ismertek, és azt sem tudni, hogy vannak-e sérültek, és ha igen, milyen állapotban vannak.

Péntek délután történt a baleset, amikor egy arra közlekedő személyvonat nekiütközött egy személygépkocsinak. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két embert szabadítottak ki a járműből feszítővágó segítségével. A közúti és a vasúri forgalmat is akadályozza a baleset. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A MÁVINFORM közleménye a balesetről: A Tiszalökről Debrecenbe 15:13-kor elindult (36613-as számú) személyvonat egy autóval ütközött Tócóvölgy és Hajdúböszörmény között. A balesetkor az átjáróban a fény- és félsorompó jól működött, pirosat mutatott. A vonaton senki sem sérült meg.

Frontálisan ütközött két autó Sárkeresztúron, egy embert kiemeltek az egyik járműből

A helyszínelés és a műszaki mentés végéig – várhatóan késő estig – szünetel a vonatforgalom. A vasúttársaság pótlóbuszt rendel. A Debrecen-Tiszalök vonalon hosszabb eljutási időre kell számítani.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.